Σημαντικές ανακοινώσεις για το μάθημα «Τουριστικό Μάρκετινγκ» της Κατεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ενημερώνονται οι φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν δηλώσει το μάθημα Τουριστικό Μάρκετινγκ για τα ακόλουθα:

Α)  το συμπληρωματικό υλικό του μαθήματος (περίγραμμα μαθήματος, διαφάνειες διαλέξεων, χρήσιμοι σύνδεσμοι) αναρτάται σταδιακά παράλληλα με την πρόοδο των μαθημάτων στην ιστοσελίδα http://www.ba.teithe.gr/index.php/spoudes/selides-mathimatwn/touristiko-mkt/ , ενότητα «υλικό μαθήματος». Το υλικό είναι διαθέσιμο μέσω κωδικού που έχει δοθεί στους φοιτητές/φοιτήτριες από τη διδάσκουσα.

Β) την Παρασκευή 24/11 από 12:00-13:45 θα πραγματοποιηθεί η αναπλήρωση της διάλεξης της Παρασκευής 17/11 στην αίθουσα 106 του κτιρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια και στην ίδια αίθουσα (106) θα ακολουθήσει η προγραμματισμένη βάσει του κανονικού ωρολογίου προγράμματος διάλεξη της Παρασκευής 24/11 (13:45-15:30).

Γ) Οι διαλέξεις της Παρασκευής 1ης,  8ης και 15ης  Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα 106 του κτιρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων με ώρα έναρξης 11:00.

Δ) Μέχρι την Παρασκευή 1/12 οι φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να δηλώσουν την ομάδα και το θέμα της εργασίας τους στέλνοντας e-mail στο a.nella@tour.teithe.gr. Το μήνυμα θα πρέπει να αποστέλλεται από έναν/μία εκπρόσωπο της ομάδας και να κοινοποιείται και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Η διδάσκουσα θα επιβεβαιώνει τη λήψη του μηνύματος με απαντητικό mail, στο οποίο μπορεί να παρέχει ειδικές επισημάνσεις ως προς το θέμα, εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπόνηση εργασίας στο πλαίσιο του μαθήματος είναι υποχρεωτική και έχει βαρύτητα 40% επί του συνολικού βαθμού. Συνεπώς, η μη εκπόνηση εργασίας οδηγεί σε ανώτατη βαθμολογία 6/10 και αυτό αφορά τόσο την κανονική όσο και τις επαναληπτικές εξεταστικές περιόδους (Σεπτεμβρίου). Οι παρουσιάσεις όλων των εργασιών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12/1/2018 ενώ η τελική προθεσμία υποβολής του κειμένου της γραπτής εργασίας είναι μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου με e-mail στο a.nella@tour.teithe.gr.

Comments are closed.