Πρακτική Άσκηση

Παρακάτω αναγράφονται εταιρίες που δέχονται άτομα για πρακτική άσκηση, των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Εμπορίας και Διαφήμισης του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Για σχολιασμούς και αναφορές σχετικά με τις εταιρίες, έχει δημιουργηθεί ομάδα στο Facebook με ονομασία «Informatics Lab«. Η δημιουργία της στοχεύει στην ενημέρωση των φοιτητών όσον αφορά τις εταιρίες πρακτικής άσκησης.

Για την περάτωση της πρακτικής άσκησης ο φοιτητής πρέπει να προσκομίσει για υπογραφή σε έναν από τους τρεις υπεύθυνους πρακτικής άσκησης:

    1. Βιβλιάριο Πρακτικής συμπληρωμένο
    2. Ένσημα εξαμήνου
    3. Βεβαίωση εργοδότη, που θα λέει «…ότι ο φοιτητής από… μέχρι … πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στην εταιρία του…«, με σφραγίδα εταιρίας και όνομα εργοδότη.

Κατόπιν ο φοιτητής τα προσκομίζει στην γραμματεία για να καταχωρηθεί η πρακτική άσκηση.

Υπεύθυνοι Πρακτικής Άσκησης:

ΔΕΛΗΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ δέχεται φοιτητές για θέματα ΠΑ μόνο κάθε Τρίτη 12-13.30,Τετάρτη 11.00-13.00 και Πέμπτη 11.00-13.00 (email ΜΟΝΟ για θέματα σχετικά με την Πρακτική Ασκηση: delistavrou.practiki@gmail.com)

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δέχεται φοιτητές για θέματα ΠΑ μόνο κάθε Τρίτη 11:00-13.00.

ΤΣΙΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

 

-> Eδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την νομοθεσία και τις υποχρεώσεις μιας επιχείρησης προς τα εσάς, για την πρακτική σας άσκηση.

-> Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο ΦΕΚ όπου αναγράφονται τα επαγγελματικά δικαιώματα του Μάρκετινγκ.

-> Εδώ μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες εταιρίες για πρακτική άσκηση. (τελευταία ενημέρωση 7/9/2018)